Service Multibrand

GTC Auto este organizat sa functioneze ca si service Multibrand. Dotarea este deosebita si tine cont de varietatea de cerinte tehnice necesare. Se pot executa aproape toate tipurile de reparatii pentru majoritatea marcilor auto.

GTC Auto comercializeaza intreaga gama de piese si accesorii auto, atat de origine cat si de producator. Furnizorii nostri sunt printre cei mai importanti producatori de piese auto, avand un sistem de livrare rapid si eficient. Produsele care nu sunt in stoc se pot livra in sistem comanda in cel mai scurt timp. Nu comercializam piese second-hand!

Suntem autorizati RAR pentru revizii si diagnoza pentru toate marcile si pentru reparatii mecanice  complexe  pentru modele ale marcilor: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Renault, Opel, Ford, BMW, Dacia, Mercedes, Fiat, Mitsubishi, Nissan, Jeep, etc.

 

Exista in firma noastra o traditie in repararea marcii Toyota; renumele pe care-l avem in piata auto si numarul crescut de clienti posesori de Toyota ne fac sa acordam o atentie speciala acestei marci.
GTC Auto este autorizata RAR sa efectueze lucrari de intretinere si reparatii pentru toata gama Toyota si Lexus si sa execute revizii in perioada de garantie, conform specificatiilor producatorului. Reviziile se vor evidentia in Caietul de Service si vor respecta cerintele Toyota Romania, referitoare la intervalul de timp / km intre revizii, lucrarile ce se executa si folosirea unor piese de origine.
Experienta acumulata inca din 1994, cand am inceput sa reparam masini Toyota si pana in prezent, plus pregatirea personalului, achizitionarea de testere si scule speciale Toyota si accesul la baza de informatii Toyota ne permit sa fim competitivi, oferind lucrari de calitate si preturi atractive. Exista stoc permanent de piese si consumabile, atat de origine Toyota cat si de producator.

Reparatiile mecanice Multibrand acopera o plaja extinsa, de la simple reparatii de intretinere pana la reparatii de motoare, cutii de viteze si diferentiale, sisteme de directie si suspensie, sisteme de franare, sisteme de injectie, sisteme de climatizare, sisteme de lumini, instalatii electrice si sisteme de confort, servicii de vulcanizare, etc. Asiguram si curatarea profesionala a sistemelor de injectie, a galeriilor de admisie sau a turbinelor, cat si recuperarea, regenerarea si umplerea cu freon a instalatiilor de aer conditionat.
Sculele si utilajele utilizate sunt de ultima generatie si asigura calitate lucrarilor si timp de executie diminuat.

Hala de electrica / diagnoza are 2 posturi de lucru si este echipata cu o multitudine de aparate de testare si diagnoza moderne:
Testerul Bosch KTS Wireless asigura suportul tehnic pentru diagnoza electronica a oricarui model de auto. Baza de date a testerului se updateaza trimestrial cu ultimele informatii generate de firma Bosch.
Testerul original “Toyota si Lexus” permite diagnoza si procedurile de resetare / resoftare ale diverselor sisteme din dotarea masinilor Toyota sau Lexus.
Un mare avantaj este accesul la bazele de date Bosch ESI-Tronic, Toyota, AD Garage si AutoData ce ofera toate informatiile, chiar si pentru cele mai recente modele de automobile. In completarea acestuia vine „Call center-ul AD Garage” care este un suport tehnic complex si inglobeaza toate informatiile cumulate ale celor 4600 de service-uri din reteaua AD Garage Europa.