Detalii Service 4×4

Aventura a inceput de mult… Pasiunea si experienta acumulata ne-au adus in timp renumele pe care-l avem in lumea off-road-ului din Romania.
Odata cu dezvoltarea firmei si deschiderea noului service din Popesti-Leordeni am hotarat sa consacram o hala distincta pentru lucrarile de reparatii si intretinere auto 4×4, cat si pentru modificarea si pregatirea masinilor participante la competitiile din domeniu sau utilizate la vanatoare sau expeditii.
Hala „4×4” are 5 posturi de lucru, dintre care 3 dotate cu elevatoare. elevatoare. Exista dotarea tehnica specifica si experienta de 15 ani de pregatire a masinilor de off-road..

 

Ce va oferim?

• Servicii de calitate, profesionalism si promtitudine
• Gama completa de piese si accesorii dedicate offroad-ului
• Preturi competitive
• Consiliere in alegerea celei mai bune variante de echipare
• Magazin online de piese si accesorii pentru offroad: shop.gtcauto.ro

 

Suntem importator oficial pentru o gama de piese si accesorii pentru off-road si colaboram cu principalii importatori din Romania pentru a ne completa oferta:
– Suntem importator al produselor marcilor marcilor ARB, Old Man Emu, KONI, Safari Snorkel, Optima, IPF, Bushranger, AVM, Bull Face, Quick Fist, Rigid Industries, Hella, James Baroud, Carryboy, Rough Country, Smittybilt, Skyjacker, Fox Racing, Pro Comp, BDS Suspension, Rubicon Express, Clayton Offroad, etc
– Suntem dealer al anvelopelor BFGoodrich – SUA dar si a altor anvelope pentru 4×4: Federal, INSA Turbo, Silverstone, GoodYear, General Grabber, Cooper, etc.
– Suntem dealer al lanturilor antiderapante pentru off-road marca RUD – Germania;
– Suntem dealer al jantelor de off-road DOTZ Survival- Germania si Bull Face – Spania;
– Suntem dealer al acumulatorilor Banner – Austria si Optima– SUA;
– Suntem dealer al produselor President, Garmin, GoPro, Midland;
– Suntem dealer al troliilor Warn, SuperWinch, Lift-Winch, Smittybilt;
-Suntem dealer al echipamentelor de competitie marca SPARCO – Italia si TerraTrip – UK;

Si nu numai atat…

Aventura incepe cu Pasiune… Asa am devenit si participanti in Campionatul National de Off-road cu o masina pregatita de noi, dar si partener al diferitelor cluburi organizatoare de etape de campionat sau cupe. Terminarea Campionatului din 2010 pe podium cat si sponsorizarea a 9 evenimente in acelasi an si 9 evenimente in anul 2011 sunt realizari cu care ne mandrim.
La sfarsitul anului 2011 am infiintat clubul sportiv GTC MotorSport care a organizat in 2012 propria competitie de offroad: Cupa GTC 2012 si a terminat Campionatul National de Off-road pe un onorant loc 2 in clasamentul general al cluburilor.

Din 2013, ca urmare a succesului avut, competitia s-a transformat in etapa de campionat si si-a schimbat denumirea in GTC Trophy. Urmariti aceasta competitie pe site-ul oficial www.gtctrophy.ro.
Organizam anual atat GTC Trophy 2014 cat si mai multe competitii tip Trial, in zona Bucurestiului, dar si in alte locatii.
Clubul GTC MotorSport are o participare intensa atat in Campionatul National de Off-road – locul 2 la cluburi in anii 2012 si 2014, cat si la Cupe si Trial-uri. Alte activitati: participarea la expozitii si evenimente auto, organizarea de expeditii, participarea la actiuni umanitare, actiuni de protectia mediului si ecologizare, acordarea de ajutor in caz de calamitati. Si nu numai!
Activitatea clubului poate fi urmarita pe site-ul oficial: www.gtcmotorsport.ro