AD Garage

Odata cu deschiderea noului service din Popesti- Leordeni, GTC Auto a intrat in marea familie europeana AD Garage, o retea cu 4600 de service-uri in 26 de tari.

 

Avantaje pentru client?

Reparatii si intretinere pentru toate marcile de masini

AD Garage ofera servicii complete pentru orice marca de masina. Daca familia sau firma Dumneavoastra poseda masini de marci diferite, GTC Auto se va putea ingriji de toate.

 

Produse de cea mai buna calitate si cele mai competitive preturi

Reteaua AD Garage pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate si cele mai competitive preturi pentru intretinerea si/ sau repararea oricarui tip de autovehicul, exact atunci cand aveti nevoie.

 

Garantie internationala

Toate reparatiile executate intr-un service AD Garage beneficiaza de o garantie internationala de 24 de luni pentru manopera si pentru piese.

 

Informatii de ultima ora

AD Garage pune la dispozitia partenerilor informatii de ultima ora prin intermediul training-urilor periodice si accesul la hot-line-ul tehnic al retelei AD Garage care inglobeaza toate cunostintele si informatiile celor 4600 de service-uri membre.

 

Fii client GTC Auto si devii client AD Garage!

Reviziile regulate efectuate la GTC Auto se vor evidentia intr-un caiet de service AD Garage si vor da clientilor posibilitatea de a deveni client AD Garage Europa, cu toate avantajele care decurg din aceasta.

Viziteaza site-ul oficial AD Garage: www.ad-garage.ro